Keepersschool Maas en Waal

    

Inhoud Cursus

 

De cursus bestaat uit twaalf lessen van elk anderhalf uur.
De voorjaarscursus vindt plaats in de periode februari-mei en de najaarscursus van september-december.

De cursussen zijn op zondagmorgen van 10.30 - 12.00 uur op het sportpark van DIO"30 in Afferden.

Klik hier om de site van DIO"30 te bekijken,

Verreweg de meeste deelnemers hebben al meerdere cursussen gevolgd. Dit hoge 'vervolg'-percentage (ongeveer 80% van de deelnemers gaat door naar de volgende cursus) zegt wel iets over de kwaliteit van de lesstof en van de trainers!

Tijdens de cursus staat de techniek centraal: “zonder techniek geen taktiek!” Daarnaast is ook de persoonlijkheid-ontwikkeling van het kind erg belangrijk. Zaken als concentratievermogen en discipline maar ook het aangaan van uitdagingen en mentale vorming staan hoog in het vaandel. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het plezier in de trainingen!

Alle beginners starten in de basisgroep. Daarnaast wordt er gewerkt met een gevorderden, gevorderden+ en een elite-groep. Hierin komen de deelnemers die er qua niveau in positieve zin bovenuit springen. Niet het aantal cursussen is bepalend maar de ontwikkeling op basis van keepers-kwaliteiten. De mening van de hoofdtrainer is hierin bepalend.

Onze doelstelling is ELK kind op een zo hoog mogelijk eindniveau te krijgen.


De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules, van 12 trainingen. De kosten voor de starterscursus bedraagt € 200,-. De kosten voor alle volgende cursussen van 12 trainingen bedragen € 150,-. De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen bepaalt de plaatsing. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 6 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau, meedoen!.

Deelnemers hebben een streepje voor!

De deelnemers aan de cursussen van Keepersscholen.nl krijgen nog meer voordelen en activiteiten aangeboden. Zo kun je bv. tijdens de cursus Uhlsport artikelen kopen met 20% korting op de tóch al scherpe catalogustarieven. Verder krijg je ook na elke cursus een voucher t.w.v. € 15,- waarmee je met korting een Nationale Keepersdag van Pro Goal kunt bijwonen. Ook de Pro Goal keeperskampen in de winter zijn extra aantrekkelijk voor de deelnemers aan de school.

Doelstelling

De doelstelling van Keepersscholen.nl is dat elk kind zijn (of haar) persoonlijke top-nivo moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen van onze scholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

Bij Keepersscholen.nl staat kwaliteit voorop

We werken in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers op prima lokaties in heel Nederland en Belgïe. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als trainer. Elke school staat onder leiding van trainers die jarenlang met Maarten Arts hebben samengewerkt en zodoende uitstekend in staat zijn mijn trainings-filosofie tot in de details uit te dragen!

In het techniekgedeelte van de scholen, staat 'het aanvallen van de bal' centraal. Simpelweg betekent dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod.

Ik wens je veel plezier op deze site en tijdens de trainingen en de andere activiteiten van de Keepersscholen.nl!

Opbellen
E-mail