Bedrukking

Het is bij Keepersschool Maas en Waal ook mogelijk om keepershandschoenen en keepershirts te personaliseren.

Naamopdruk is mogelijk op bijna alle handschoenen voor €9,95. De gewenste bedrukking kunt u doorgeven bij ‘Opmerkingen’ bij het afronden van uw bestelling. Let er op dat de ruimte voor bedrukking beperkt is, als je wilt dat je naam duidelijk op de handschoen staat adviseren wij alleen de voornaam of achternaam op de handschoenen te laten drukken. Keepersgoal behoudt zich het recht de doorgegeven bedrukking in te korten, mocht deze niet passen.

Bedrukking op alle shirts is mogelijk vanaf €9,95 voor een naam of rugnummer. Naam en rugnummer is mogelijk voor €17,95 . Bedrukking van borstlogo is mogelijk vanaf €7,50. Bedrukking van sponsor op borst of rug is mogelijk vanaf €9,95. De naam wordt standaard boven op de rug gedrukt, wil je de naam onder het rugnummer meldt dit dan duidelijk in het vak ‘Opmerkingen’ waarin je ook het gewenste rugnummer en naamopdruk kunt doorgeven.

Belangrijk! Bedrukte artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd omdat ze door ons niet meer te verkopen zijn.

De levertijd van bedrukte artikelen is langer dan de standaardlevertijd.