Handschoenen technologie Uhlsport

De jaren 1970 betekenen het begin van het succes van Uhlsport keepershandschoenen. Vanaf het begin was het niet de bedoeling zomaar een degelijke handschoen op de markt te brengen, maar om de best mogelijke oplossing te bieden voor elke keeper in elke situatie. Uhlsport is nog niets afgeweken van die strategie. Kijk zelf maar eens in onze webwinkel. Zij zijn vastberaden je te blijven verbazen. Dat geldt ook voor dit seizoen.

Hier volgt een overzicht van onze latexen en technologieën. Is het grasveld je thuis? Dan hebben wij een ruime keuze voor jou.

SUPERGRIP

De latex voor extra veel grip.
High Grip Performance.
Supergrip. Een nieuwe latex technologie met “high-grip” elementen. Voordeel: extra veel grip en een optimale duurzaamheid van de latex.

ABSOLUTGRIP

Gepatenteerd.
Onze Absolute Grip+ met verbeterde shock absorptie.

Ons gepatenteerd foam komt het best tot zijn recht bij droog weer maar het laat je niet in de steek bij natte omstandigheden.

AQUASOFT

De latex voor natte weersomstandigheden.

Uhlsports gepatenteerde Aquasoft-latex. Dankzij de speciale aqua additieven, geeft deze latex goede gripeigenschappen bij natte weersomstandigheden. Alle Aquasoft-handschoenen van Uhlsport hebben een unieke en in het oog springend design: Aquasoft-blauw!

SUPERSOFT

Meer keuzes voor het grasveld?

Zij hebben één ding gemeen: evenwicht tussen grip en slijtvastheid. Hoe volumineuzer en zachter, hoe meer grip maar ook snellere slijtage. Hoe compacter, hoe langer de levensduur is. Alleen jij kent je persoonlijke voorkeur. Probeer ze. Kies tussen: Supersoft+, Soft of startersoft.

GRAPHIT

Graphit-grijs-de kleur voor kunstgras en harde ondergrond – een nieuwe latexgeneratie met grafietdeeltjes, specifiek voor deze ondergronden.

Geoptimaliseerde latextextuur zorgt voor een bijzonder slijtvaste handschoen.
Oppervlak van de handpalm met slijtvaste graphitdeeltjes.
Kwaliteitsniveau:
+ 3 mm Supersoft Graphit (zacht, glad oppervlak)
+ 3 mm Soft Graphit (zacht, glad oppervlak)
+ Starter Graphit (licht gestructureerd oppervlak)

SNIT – TECHNOLOGIE

STANDAARD DESIGN- PLATTE VINGER
Doordat de naad zich aan de buitenkant bevindt, wordt het oppervlak van de handpalm maximaal. Daardoor vergroot het contactoppervlak met de bal.

NEGATIVE PATTERN
Hierbij loopt de stiknaad langs de binnenzijde en zorgt zo voor een aansluitende pasvorm voor een optimale balcontrole.

REFLEX CUT
Nieuwe innovatieve snit in de binnenkant geeft een perfecte pasvorm voor optimale vang eigenschappen.

ROLLFINGER
De latex wordt als het ware rond de vinger gerold. Daardoor krijg je rondom een naadloze grip. Voordeel: 100% grip.

FINGERSURROUND
Combinatie van de Negative en Rollfinger eigenschappen, zorgt voor een aansluitende pasvorm en maximale grip op de bal.

FRAME – TECHNOLOGIE

FLEX FRAME CARBON (FF)
Een nieuwe innovatieve technologie
.
De innovatieve Flex Frame Carbon technologie zorgt voor maximale vingerstabilisatie door de innovatieve constructie in combinatie met carbon versterkte materialen. De nieuwe lichtgewicht constructie maakt dat je het frame nauwelijks opmerkt.

FLEX FRAME (FF)
Een nieuwe technologie
.
De innovatieve Flex Frame technologie zorgt voor optimale vingerstabilisatie zonder concessies te hoeven doen aan de vang eigenschappen. Zowel innovatieve materialen als de ergonomische constructie van het frame zorgen voor een optimale flexabiliteit en maximale ondersteuning.

SUPPORTFRAME (SF)
De klassieker

Het supportframe biedt optimale stabiliteit, ook bij instap- en kindermodellen. De vingers volgen de vorm van de gewrichten en steunen/beschermen de ergonomie van de hand.

SUPPORTFRAME+ (SF+)

Supportframe+ technologie.
Het gepatenteerde vinger- en duim-stabilisatie systeem ondersteunt de vangbeweging. De anatomisch gevormde en lichte constructie neemt de druk op de hand weg. Optimale schokabsorptie en kracht distributie via de geïntegreerde backhand plaat.

BIONIKFRAME
Lichte, flexibele versteviging.

Bionikframe, gebaseerd op het beste systeem ooit: moeder natuur. Het Bionikframe is zo gemaakt dat het de natuurlijke bewegingen van de spierenen ligamenten in de hand nabootst en ondersteunt. Resultaat: licht, flexibel en stabiel.
Voor zij die beweren dat bescherming niets voor hen is.

BIONIKFRAME+
Bionikframe+ met duimversteviging.
De duim neemt een belangrijke plaats in op de hand. Het is de sterkste van alle vingers. Grijpen en gooien is wat hij het beste doet. De duim dankt zijn grote bewegingsvrijheid aan zijn speciale zadelgewricht. Dat je de duim ook moet beschermen, spreekt voor zich. Het is niet eenvoudig om hem te stabiliseren, zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Desalniettemin. Het is ons gelukt om de duim betrouwbaar te ondersteunen. BIONIKFRAME+ met THUMBFRAME