Ruilen, retourneren en herroepingsrecht

Welke regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen
Geretourneerde artikelen worden geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en u beschikt over de originele verpakking / productkaartjes. Uiteraard wordt het passen en openen van de verpakking niet beschouwd als gebruik. Door ons bedrukte artikelen (b.v. handschoenen en shirts) kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
Bij het retour zenden van een bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. U ontvangt het aankoopbedrag van de bestelling terug, exclusief de verzendkosten.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd of beschadigd artikel heb ontvangen?
De retourzending van een verkeerd geleverd of beschadigd artikel is zoals hier beschreven.

Geef in dit geval per mail o.v.v. het ordernummer aan dat u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u zowel de verzendkosten als het aankoopbedrag van het bestelde product retour. Bij terugzenden voor reparaties zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uhlsportkeepers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de op uw verzoek bedrukte producten.